Home        ProgrammaOccasionsMagazijn  Contact
  
  
Facebook foto's
  
Home

      

 

LATRAGO WORDT ABEMEC GOOR

Graag brengen we u namens Latrago en Abemec op de hoogte van het volgende:

Per 1 februari 2021 worden de activiteiten van Latrago overgenomen door Abemec bv.

“Om de continuïteit van ons bedrijf en de toekomst van onze medewerkers te kunnen blijven garanderen zullen we moeten groeien en meerdere vestigingen zijn daarbij eigenlijk niet uit te sluiten. Daardoor ontstaat er een andere organisatie van Latrago en dat is iets wat ik niet zie als mijn toekomstvisie. Daarom is het tijd om een volgende stap te zetten. Over de opvolging binnen ons gezin is goed nagedacht maar dat behoort niet tot de mogelijkheid. Na rijp beraad, samen met mijn vrouw, hebben we besloten om met Abemec in zee te gaan”, aldus Jürgen Dittrich.

Abemec is een servicegerichte, zelf-importerende dealerorganisatie. Het servicenetwerk van Abemec bestaat na de overname uit 23 regionale volwaardige servicepunten, van oorsprong vanuit Midden- en Zuid-Nederland. Kenniscentrum, showroom, werkplaats met testcentrum, centraal magazijn, occasioncentrum en hoofdkantoor van Abemec zijn gevestigd in Veghel.
In 2019 heeft Abemec met ongeveer 260 medewerkers een omzet van ruim 100 miljoen euro gerealiseerd. Abemec is een dochteronderneming van het Duitse BayWa AG.

De vestiging van Latrago wordt geïntegreerd binnen de verkooporganisatie van Abemec en gaat verder onder de naam Abemec Goor. De medewerkers van Latrago treden in dienst van Abemec en blijven u ook in de toekomst terzijde staan om de vertrouwde service te verlenen. Abemec Goor blijft de huidige merken in de mechanisatie verkopen en onderhouden. Het assortiment wordt uitgebreid met veel van de merken die Abemec voert.

De overname past goed in de strategie van Abemec om als zelf-importerende dealer verder door te groeien in Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat met deze stap een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan de versterking en verdere professionalisering van de agrarische sector in regio Midden-Nederland. Vestiging Goor vult het gat op tussen het eerder dit jaar overgenomen Mechanisatie Mariënberg in Overijssel, Abemec Ermelo en Abemec Geldermalsen. Het specialisme van Latrago op het gebied van de Krone Big-machines (opraapwagens, grootpakpersen, zelfrijdende maaiers en hakselaars) kunnen we nu in een grotere regio inzetten. Vestiging Goor zal een rechtstreeks onderdelen-distributiepunt voor Krone onderdelen blijven.

Wij danken u voor de jarenlange samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen. Samen met u willen we deze nieuwe uitdaging aangaan en de toekomst tegemoet treden.

De naam Latrago stopt, maar wordt onder de naam Abemec Goor met veel enthousiasme voortgezet!

Graag verzoeken wij u om per 1 februari 2021 de adresgegevens te wijzigen in:

Abemec Goor
Spechthorstdwarsweg 5
7471 GJ Goor
T 0547 27 27 71
goor@abemec.nl

 

Met vriendelijke groet,

Latrago Goor | Abemec bv

Ga naar de website van Abemec

Abemec

Abemec

Abemec

Abemec

Ga naar de site Abemec

Tractoren, oogstmachines, voermachines, reinigingsapparatuur, tuin- en park-machines,  stalinrichting etc.  
Wij vinden het leuk u als bezoeker te mogen verwelkomen op onze website.
Op deze website vindt informatie omtrent ons bedrijf. Het ontstaan, ons leveringsprogramma en links naar onze leveranciers. Ook staan verschillende (inruil)machines met foto op de site afgebeeld.
Heel veel plezier !   
 
 
 

 
 Copyright Latrago © 2020 HP